keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Tinderin käyttöohjeet, osa 5 - tapaaminen

Hyy-vä! Olet siis onnistunut luomaan itsestäsi hyvän, miellyttävän ja melko todenmukaisen kuvan aikaisempien ohjeideni mukaisesti. Nyt olet tapaamassa ensimmäistä kertaa oikeassa elämässä Tinder-heilaasi. Ai kuinka jännittävää!

Ihan ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa, että näyttää samalta kuin profiilikuvassaan. Kuvan oton jälkeen ilmestyneille kiloille ei voi mitään. Suosittelen kuitenkin pukeutumaan samalla tavalla kuin kuvissasi. Tämän takia olen yrittänyt vihjailla, että ei aurinkolaseja profiilikuviin.

Itse olen tuomittu kulkemaan Tinder-treffeilläni sivuttain kuin muinainen egyptiläinen, isossa nutturassa ja Microsoftin kaulanauhassa. Että siihen nähden aurinkolasit marraskuussa on pieni paha.


Treffipaikaksi kannattaa valita joku sellainen, missä saat deittisi ja itsesi väliin jonkin fyysisen esteen. Näin voit pelastaa itseesi liian läheiseksi käyvältä seuralaiselta. Jos et tiedä paikkaa, jossa olisi esimerkiksi pöytiä, voit ottaa mukaasi vaikka kissasi, koirasi. Tai käy ostamassa kaupasta vaikka nukke.

Itse sain kerran elävän kissan minun ja seuralaiseni väliin. "Sitä voit silittää" oli deittini kommentti.

Silloin kun en esitä Tinder-treffeillä muinaista egyptiläistä, minulla on otsassani finni ja kasvoilla tuikea ilme. 
Teen siis itse kaiken aivan toisin kuin opetan... 


Mitä mä sanon silleee?
Ekat treffit ovat lähinnä testausta, pitääkö keskustelujen ja kuvan perusteella luotu kuva ihmisestä paikkaansa. Eli potentiaalisen partnerin kanssa pölistessä ei kannata heti ensimmäiseen hengenvetoon kertoa kaikkea itsestä. Traagiset tarinat lemmikkiahvenen kuolemasta elvytysyritysten jälkeen on parempi jättää mahdollisille seuraaville kerroille.

Jos on hakemassa tulevaa aviopuolisoa, niin mikään ei estä keskustelemasta uskonnosta, seksistä ja politiikasta. Tai ei edes tarvitse kuulla kuvitelmissaan hääkellojen kilinää, sillä usein kyseisistä aiheista nousee mielenkiintoisimmat keskustelut. Samalla voi testata matchinsa keskustelutaitoja.

Mitä mä en sano sillee?
Vaikka itsestä puhuminen on mukavaa, niin mikään ei tapa fiilistä sen pahemmin kuin ikuisuuksia kestävä minä-monologi. Kannattaa siis ottaa hengähdystaukoja omasta höpinästään ja ihan kuunnella, mitä vastapuolella on sanottavaa. Kiinnostusta voi osoittaa kysymällä matchiltään jotain.

Monella on harhakuvitelma siitä, että oma työ on niin maailmankaikkeuden mielenkiintoisinta, että treffikumppani jaksaa kuunnella työasioitasi vaikka kuinka pitkään. Valitettavasti harvemmin näin kuitenkaan on. Keskustelua kannattaa viritellä töiden sijasta vapaa-ajasta, matkailusta tai ruukkukasvien hoidosta.

On mulla toki YKSI hymykuva profiilissani

Voitte arvata, kumpi se näistä on

Kun olette aikanne lätisseet, voittekin kiittää matchianne seurasta ja vaivannäöstä. Lähdette sitten eri suuntiin, ettekä koskaan enää kuule toisistanne mitään. Näin se vaan yleensä menee.

Niin ja miehet. Varmimmin säästytte uusilta treffeiltä, jos laitatte naisen maksamaan kahvin/juoman /euron pullan.

***
Tinderin käyttöohjeiden aikaisemmat osat:
Osa 1 - alkuvalmistelut
Osa 2 - kuvat
Osa 3 - profiiliteksti
Osa 4 - keskustelu

3 kommenttia:

  1. Täyttä faktaa! Jokaisen tinder-treffeilläkäyvän kannattaa tietää nämä :D

    VastaaPoista
  2. Pointsit viimeisestä huomiosta! Ja perään kuuluisa toteamus: 'se on se ele, ei se euro'.

    VastaaPoista
  3. Voisko näihin Bloggerin kommenteihin saada FB-tyylisen tykkää-napin. Tykkään kovin teidän molempien kommenteista. Jopa niin paljon, että itselläni ei ole niihin mitään lisättävää :D

    VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!