tiistai 2. helmikuuta 2016

6 asiaa, joista sinkku haluaa kehuja

Se mikä sinkkuudessa on tylsää on se, että omista epäonnistumisistaan ja paskoista päivistään ei voi syyttää kotona asustelevaa laiskamatoa. Jäljet kun johtavat nopeasti sylttytehtaalle ja sitä huomaa aika nopeasti nalkuttavansa itselleen.

Sekin on ihan arsenaliinista, että kukaan ei kiittele hyvin tehdyistä kotitöistä. Enkelikuoro ei esiinny vaikka laittaisikin likaiset astiat suoraan pesukoneeseen.

Marja Hintikka Live kyseli mieskatsojilta, minkälaisista asioista he toivovat kiitosta puolisoiltaan. Tästä inspiroituneena päätin kerätä muutamia asioita, joista sinkku voi kehua ja kiittää itseään. Nämä kiitokset ja toiveet ovat siis Saanalta Saanalle.

1. Kiitos että olet luotettava, rento ja kekseliäs metatyöläinen
Kiitos Saana siitä, että heräät joka aamu, vaikka et edes tiedä mikä on metatyöläinen. Olet oppinut hienosti 30 vuodessa käymään yksin vessassa, eikä sinun tarvitse pyytää enää edes äitiä pyyhkimään.

On myös ihailtava taitoasi käydä kaupassa joinakin päivinä jopa kolme kertaa. Kaikki meistä ei pystyisi unohtamaan sokeripakettia kahdella ensimmäisellä kerralla.

Pyykinpesutaitosi ovat ensiluokkaisia. Osaat erotella valko - ja kirjopyykin ilman Googlen apua. Lisäksi intosi kuivata pyykit ulkona on söpö jäänne agraariyhteiskunnasta.

2. Kiitos että olet itsestäsi huolehtiva, itseriittoinen gaselli
Olen vilpittömästi onnellinen, kun näen ylpeytesi venyttyäsi spagaattiin

Mielikuvaharjoituksesi rankoista juoksulenkeistä samalla kun kävelet sunnuntaikävelyvauhtia pitävät kroppasi kaksikymppisenä vielä sadan vuoden päästäkin

Hyvä että jätät meikkaamisen nykyään yhä useammin väliin. Näin nassusi säästyy rasittavilta meikinpoisto-operaatioilta.

3. Kiitos, että olet sosiaalinen, uskollinen ja hellä. Etkä myöskään petä etkä pelleile
On hienoa, että käytät äidinkieltäsi myös muiden lajitoveriesi kanssa. Itselleen puhujien jutut kun tuntuvat pyörivän lähinnä omassa napanöyhdässä.

Taitosi manipuloida ja livautella valkoisia valheita on ilmiömäinen. Onneksesi et kuitenkaan niin tee. Taipumuksesi puhua paljon ja totta, kumoaa kykysi valehteluun.

4. Kiitos että osaat käyttää rahojasi ja pystyt luotsaamaan yhden hengen perhettäsi eteenpäin
Vaikka mies on ohjelmoitu ratkaisemaan ongelmia käytännössä, on ihailtavaa miten helposti olet saanut erilaisia lomakkeita täytettyä elämäsi aikana.

Näennäisestä munattomuudestasi huolimatta olet hakenut ja saanut opintotuen ja työttömyyskorvauksien lisäksi Ranskan valtion asumistukea. Tämä vielä ajanjaksona, jolloin et osannut ranskaa.Täytyy siis sanoa, että ongelmanratkaisukykysi on melkein miehisellä tasolla!

Toivosin, että olisit kiitollisempi siitä, mitä olet itse saanut aikaan. Saattaa pian olla, että joku varakkaampi, miehekkäämpi ja menestyneempi, yrittää tulla tuhoamaan sinkkutaloutesi.

5. Kiitos, että teet arjestasi juhlaa
Hienoa, että autat kotitöissä jopa oman urasi kustannuksella. Sillä hetkinen... Jos et itse tiskaisi lautastasi, niin joutuisit syömään likaiselta lautaselta!

Onneksi et ole koskaan hankkinut autoa. Joutuisit silloin joko opettelemaan sen huoltoa tai maksamaan jollekin sen huollosta.

6. Kiitos, että et yleensä lue käyttöohjeita
Näpertelytaitosi vetävät vertoja itse MacGyverille. Osaat korjata melkein mitä vain ilmastointiteipillä tai klemmareilla.

Ikean kokoamisohjeet muuttuvat käytössäsi värityskirjoiksi. Aika usein tieto lisää tuskaa ja oma näkemyksesi kootusta tuotteesta on mielenkiintoisempi kuin suunnittelijan.

Kiitos, että olet itse koonnut sänkysi. Nyt ainakin tiedät, miksi se narisee aina kun käännät kylkeä.

                                                                            via GIPHY


Nyt hyvät sinkkuihmiset. Annan teille ilmaisen vinkin parisuhteen varalle. Älkää jääkö venailemaan kiitosta tulevalta puolisoltanne. Sitä kun ei välttämättä koskaan tapahdu. Toisten sanomisia kun ei voi kontrolloida.

Ottakaa onni omiin näppeihinne ja alkakaa itse kiittää itseänne. Inspiraatioita voi hakea vaikka näistä MHL:n kyselyvastauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!