lauantai 13. helmikuuta 2016

DIY urheiluharrastus

Nykymaailmasta on vaikea selvitä hengissä ilman uskottavaa urheiluharrastusta. Työpaikat yrittävät saada ihmiset liikkumaan jakamalla urheiluseteleitä ja pakottamalla ihmisiä puujalkajoukkueisiin. Jos Tinderissä kysytään harrastuksista, niin erittäin todennäköisesti vastapuoli odottaa vastaukseksi jotakin extreme-urheilulajia kuten mäkihyppyä tai 50 kilometrin hiihtoa.

En ole enää vuosiin jaksanut taistella pakkourheilua vastaan. Olen hypännyt virran vietäväksi. Mitään liian extremeä en kyllä suostu tekemään.

Minulle liikunta on vähän kuin hampaiden pesu. Jos sen jättää liian monta kertaa tekemättä, tulee töhnäinen olo.

Tämän alustuksen jälkeen haluankin kertoa, että olen perustanut itselleni yhden hengen joogasalin! Asiakaskin on käynyt lähes viikoittain. Ja nyt joogasalini sai ensimmäisen oikean joogamattonsa.


Indiskan kanta-asiakaspäivillä oli -20% kaikista tuotteista ja sieltähän raahattiin Saanan yhden hengen joogakouluun kumimatto. Ajatelkaa, matto joka on tullut puusta! Matto, jossa ote pitää hikoillessa. Matto, josta kumiallergiset saavat kutinaa! Ihanaa!


Tästä intoutuneena haluankin auttaa ihmisiä pääsemään alkuun joogaharrastuksen kanssa. Kun osaatte tämän tempun, voitte tehdä ihmisiin vaikutuksen kertomalla harrastavanne joogaa.

Harrastusta varten tarvitset paikan, johon voit mennä makuulle koko pituudeltasi. Oma sänky on ihan kiva. Varsinkin, jos ei halua pysyä hereillä.

Mene selällesi makoilemaan viidestä minuutista eteenpäin. Voilà! Harrastat joogaa!


Jos haluat vihkiytyä asiaan hieman enemmän, niin tätä asentoa kutsutaan ruumisasennoksi. Muista siis näyttää mahdollisimman kuolleelta. Älä anna maallisten asioiden häiritä asentoasi. Venytä asentoa vielä kasvoihisi, kuten alemmassa kuvasa näkyy.


Tästä asennosta noustuasi, tunnet totisesti olevasi taas elossa.


2 kommenttia:

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!