keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Ei jatkoon tälläkään kertaa

Muistanette kenties Merisäämiehen?

Tähän tarinaan on nyt tullut selvyyttä. Noin kolmen viikon hiljaiselon jälkeen huomasin, että oho. Tyyppi on vaihtanut profiilikuvansa Tinderissä. Sain jonkun aivoverenkierron häiriön ja päätin kehua uutta kuvaa.

Lähetin hänelle viestin, jossa kerroin että uusi parrakas profiilikuva on kovin miehekäs. Virhe! Olin nimittäin unohtanut, että mies inhosi kaikkia muita karvoja paitsi silmänympäryskarvoja.

Kiitokseksi kehustani hän poisti ystävällisesti matchin väliltämme. Loppu tuli.

Hyvät naiset ja ehkä vähän miehetkin. Mitä tästä opimme. Älkää koskaan kehuko hiljaisten Tinder-matchienne partakarvoja. Ne ovat herkkä asia ja voivat toimia triggerinä matchin poistamiseen.

Tästä intoutuneen muistelenkin nyt sitten vähän menneitä Tinder-deittejä, jotka eivät päässeet koskaan jatkoon.Terveelliset elämäntavat -mies
Olin sopinut herran kanssa deitit sunnuntaikävelyn merkeissä. Kun tapasimme mies kertoi, että hän ei voisi syödä maitoa, sokeria eikä valkoista viljaa. Olihan hän juuri aloittanut terveellisen elämäntavan personal trainerinsa opastuksella.

Olin, että okei... Kuulostaa vaikealta. Mutta eiköhän tällaisen ihmisen pitäisi sitten jaksaa kävellä se 10 kilometriä? Olimme kävelleet noin 500 metriä, kun mies alkoi kitistä.

Uusista terveellisistä elämäntavoista nauttivalla treffiseurallani oli niin paha krapula, että hän ei jaksanut kävellä! On se hyvä, että luopuu maidosta, valkoisesta viljasta ja sokerista, mutta alkoholista ei voi luopua. Onhan siinä kaljassa kaikkia tärkeitä ravintoaineita, right?

Istahdimme sitten lähimpään kahvilaan, jossa mies kertoi työstään. Ja sitten hieman lisää työstään. Ja vielä pikkuisen siitä upeasta ja mahtavasta start up -virityksestään.

Tiemme erkanivat. Viikko sen jälkeen sain Tinderin kautta viestin mieheltä, että "Joo mennään vaan jäätelölle." Se oli mielestäni hieman outoa, koska olimme käyttäneet viestittelyyn WhatsAppia. En reagoinut viestiin mitenkään.

Hieman jäätelöviestin jälkeen sain uuden viestin. "Sori, mun kaverit käytti mun Tinderiä. Toivottavasti et loukkaantunut?"

Emme nähneet koskaan uudestaan.

Itsetunto koetukselle -mies
Minä olen vanha ja raihnainen ihminen, joka ei todellakaan jaksa kukkua arki-iltana kahteen asti yöllä. Kerran kuitenkin näin pääsi käymään, koska deitti oli ihan mukava. Enkä kerta kaikkiaan kehdannut lähteä pois.

Tyypille maistui olut, minulle ei. Tiesin jo tästä, että tämä ei ole mikään vuosisadan rakkaustarina.

Viimeinen niitti tuli kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun mies kertoi entisistä heiloistaan. Hänen aikaisemmat suhteensa olivat kuulemma menneet pilalle, koska hän oli rakastunut tyhjäpäisiin naisiin.

Hänen mielenkiintonsa kuulemma herättää pitkät, vaaleat venäläisnaiset. Tässä vaiheessa 160-senttinen, ristiverinen suomalaisnainen katosi matkalla vessaan.

Liian pihi mies
Olin kovin innoissani näistä deiteistä. Ne oltiin sovittu nimittäin Plantageniin! Siis kerrankin jotain omaperäistä ja uutta.

Siirryin viherkasvivarastoon suoraan töistä, joten oli vähän nälkä. Todettiin, että olisi parempi ennen varsinaista koitosta syödä vähän jotakin. Pysähdyimme siis leipomomyymälään.

Löysin itselleni hienon viinerin. Se maksoi euron. Mies otti samanlaisen. Molemmat maksoivat omansa.

Tunsin itseni todella itsenäiseksi ja vahvaksi naiseksi, kun pystyin itse maksamaan euron viinerini.

Loppujen lopuksi kävi ilmi, että mies halusi vertailla saviruukkujen hintoja. Plantagenin lisäksi kävimme vielä kahdessa muussa liikkeessä saviruukkuja katsomassa.

Ihan vaan tiedoksi minua tuntemattomille. Minä ostan aina siitä liikkeestä, joka on lähin. Vihaan tarkoituksellista kaupoissa kiertelyä. Logiikkani mukaan aika on rahaa. Ja parin euron säästön takia ei kannata viettää koko iltaa kaupoilla.

Illan loputulos oli, että mies löysi kukkaruukkunsa, minä pari viherkasvia ja viinerin.

Jatkoa ei seurannut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!