tiistai 23. helmikuuta 2016

Resepti onnistuneeseen deittiprofiiliin

Jee! Löysin internetin ihmeellisestä maailmasta ohjeet killerin deittiprofiilin tekemiseen!

Tää filkka on sekä informatiivinen että hauska. Suosittelen ehdottomasti kaikille deittiprofilin pimppauksen tarpeessa oleville. Pätkä on ajalta ennen Tinderiä, mutta mielestäni ohjeet on ihan hyvin sovellettavissa tinderöimiseenkin.
Ilmeisesti minä en ole ainoa, joka on tehnyt kilpailijatutkimusta naisten profiileissa. Videossa käy ilmi, että suosituimmissa profiileissa naiset kuvaavat itseään esimerkiksi sanalla fun. Luultavasti sanan vastine suomalaisissa profiileissa on nauravainen. Lähes joka toinen nainen Tinderissä tuntuu olevan kovin nauravainen. Tai he ilmoittavat pitävänsä nauramisesta.

Nauramisesta pitäminen on kyllä vähän omituista sinänsä. Kuka nyt ei pidä nauramisesta? Varmaan joku sellainen, jolla on vatsa kipeä. Ehkä tämä on jokin alkukantainen tapa esittää, että naisen vatsa kestää raskauden. Pystyyhän hän nauraamaankin kivuitta.

Mutta tuo nauravaisena esiintyminen voi olla vähän vaarallista. Eikös kaikki vähänonnelliset hihittele itsekseen? Miehenä minä kyllä tarkistaisin kaikilta nauravaisilta naisilta, että nauravatko he mielummin seurassa vai itsekseen. Ja ylipäätänsä sekin kannattaa tarkistaa, mille naiset nauravat.


Mutta, mutta. Mitäs mieltä olette videon aatoksista? Menikö jokin överiksi vai puuttuiko jotain? Täytyykö menestyksekkäässä profiilissa vilauttaa ihoa? Entä saako näyttää idiootilta? Pitääkö olla nauravainen?

6 kommenttia:

 1. Olipas ihanan onnellinen loppu, hyvää kannattanee odottaa!


  Mutta ihan hyviä pointteja!
  Mä en oo koskaan käyttäny sellasta perinteistä profiilimallia missään sovelluksessa taikka sivustolla. En kuvaile itteäni "iloiseksi" ja "matkailusta tykkääväksi", vaan esimerkiksi vittumaiseksi ämmäksi.
  Se rankkaa aika paljon porukkaa pois, mutta toisaalta sitten taas vetää ehkä oikeanlaisii ihmisiä puoleensa.

  Suomi24:ssa ja pannukakussa kokeilin sellasta, että listasin enemmänki ominaisuuksia, joita miehessä kaipaan ja mitä etsin. Mutta se ei ollu sellanen ehdoton "olethan 182,56 cm pitkä" -tyyppinen listaus, vaan siinä oli aika kevyitä "olethan sosiaalisesti älykäs" -tyyppisia kohtia.
  Ja siitä tuli monelta mieheltä positiivista kommenttia, että hienoa kun joku tietää, mitä haluaa eikä vaan kerro, että on nauravainen.


  Mutta että. Sinkkunahan tässä ollaan. Ehkä munkin täytyy alkaa miettiä tollasta pisteytysjuttua, että löytyis se herra oikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollu ihan täys tajunnanvirtateksti, joka poistaa ainakin tylsimmät tyypit. Toisaalta oon keränny sillä kyllä myös aika omituista porukkaa.Että pitäisköhän tässä alkaa nauravaiseksi ja sporttiseksi...

   Noissa haavelistauksissa on se vaara, että jos niitä ei oo osannu tarpeeksi keveästi, niin ne toimii vähän itseään vastaan. Itellä meni ainakin heti poistoon sellanen mies, joka ei halunnut esim. kiihkofeministiä. Jäi vähän epäselväksi, mitä se sillä kiihkofeministillä tarkoitti. Halusko se naisen, joka jää kotiin vai mitä?

   Mutta joo, joku järkevän pisteytyksen tarjoava nettideittipalvelu ois jees :D

   Poista
 2. Mä luulen, että syy miksi 'nauravainen' on suositumpi sana kuin vaikka 'hauska' (sama kuin 'fun' on suositumpi kuin 'funny') on se, että se viestittää miehille että nauran sun vitseillesi. Sen sijaan, että kertoisin itse vitsejä. Koska kaikkihan tietää, että hauskat naiset ei oo yhtään kiinnostavia. Tai oikeastaan ei semmoisia olekaan kuin hauskat naiset koska naiset ei oo hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ainakaan tunne yhtään hauskaa naista. Aina kun mä nään mun kavereita, niin me vaan pidetään toisiamme kädestä ja itketään :P

   Poista
  2. Nyt kun luin uudestaan tän mun kommentin niin itsellenikin jäi epäselväksi oliko kyse sarkasmista vai ei. Mutta mähän en olekaan hauska koska oon nainen.

   Poista
  3. Multa kyl lipsahti nauru, kun luin tän kommentin. Tai siis olin nauravainen, kun luin :D

   Poista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!