torstai 28. tammikuuta 2016

Merisäätä ja pikavoittoja

Olen absurdien keskustelujen ystävä Tinder-maailmassa. Minuun ei tee vaikutusta kertomukset siitä, miten Herra XYZ treenaa melkein joka päivä melkein tosissaan melkein viiden metrin triathlonille ja käy samaan aikaan melko vaativassa työssä tietokonekirurgina.

Minä arvostan syvästi höpöhöpö -miehiä. He ovat hienoja. Koska käsite höpöhöpö -mies ei varmastikaan ole tuttu kaikille, niin annan tässä hyvän esimerkin höpöhöpö- miehestä ja hänen aloittamastaan keskustelusta. (HH on harmaa, minä sininen)Kuten huomaatte, HH:ssa on niin paljon miestä, että hän ihan itse on avannut keskustelun. Tervehdyksen jälkeen hän suorittaa testosteronia pursuavan uhkarohkean kysymyksen "Kuinka hullu olet?", joka varmastikin jakaa mielipiteitä.

Keskustelun avauksen jälkeen mies höpöttää aivan omiansa. Mutta näennäisesti hoopon horinan takana on hienoja koukkuja joihin voi tarttua:
Lopuksi herra lopettaa keskustelun ja siirtyy itse aiheeseen. Ei siis päiväkausien jaarittelua "Mitä sulle kuuluu?" "Mulle kuuluu ihan hyvää." vaan suoraan asiaan. Eli koska nähdään?

Näin sen pitääkin mennä. Ei Tinder ole mikään keskustelualusta. Se on palvelu, jonka avulla voi kopeloida tavata ihmisiä siellä ihan oikeassa elämässä. Missään nimessä ei pidä jaaritella päiväkausia jonkun tyypin kanssa ja päästää itseään ihastumaan mielikuvitusolentoihin. Rysäys todellisuuteen voi olla aika kova ja pasi88 voikin paljastu pasi68:ksi.

Mutta kuinkas kävikään Saanalle ja vuoden 2016 ensimmäisellä höpöhöpö-miehelle?

No luultavasti vituiksihan tämä meni. Tai on ainakin menossa. Treffeillä puhuin aivan ohi suuni, siis huomattavasti pahemmin kuin normaalisti. Poika lähti yhtäkkiä pöydästä nukkumaan. Sanoi lopuksi, että olen ihan hauska.

Koska käymämme lammaskeskutelu oli viihdyttävä, en jaksanut odottaa, että tyyppi olisi itse ollut yhteyksissä. Seuraavan päivänä kävimme tällaisen keskustelun:Tämän jälkeen meni 10 päivää (!), että pojasta kuului mitään. Sitten poika kysyi, onko minulla TV:tä. Ei ole. No entä radioo? Ei ole sitäkään.

Se oli kuulemma harmillista ettei ole moisia teknisiä vempaimia. Hän kun olisi kovin mielellään katsellut/kuunnellut Merisäätä kanssani.Että mitäs tässä nyt pitäisi tehdä? Lunastanko Netflix and chill- tyyppisen pikavoiton? Toisaalta jos menee jumaleissön 10 päivää siihen, että on yhteyksissä, niin ei sitä nyt kauheasti voi kiinnostaa?

Voisiko joku nyt selittää onko tämä merisää joku kiertoilmaus Netflix and chill -ilmaisulle vai mitä häh? Salaliittoteorioita anyone?

7 kommenttia:

 1. Onkohan tällä merisäällä jotain tekemistä meriselityksen kanssa? Se on uskottavuudeltaan äijäporukan kalajuttujen tasoa.

  Mut kun ihan kaikki ei tota Netflix & Chill -juttuakaan ymmärrä, niin tämmöiset eksoottisemmat kiertoilmaukset menee helposti yli hilseen: http://www.buzzfeed.com/jamiejones/netflix-and-chill-fails#.qfeVB7aOY

  VastaaPoista
 2. Oih, toi Netflix and chill -kokoelma oli kerrassaan hieno! Kiitos tästä linkistä :D

  Näin maakrapuna mun täytyi vähän wikipediöidä ton meriselityksen kanssa. Mietin, että oisko sen maallinen versio sitten isyyden todentaminen? Molemmissa kun joutuu ilmeisesti viranomaisten kanssa tekemisiin. Eka Merisäätä ja sitten meriselitys. Maaversio koko hommasta olis sitte Netflix and chill ja isyyden todentaminen?

  VastaaPoista
 3. Voi luoja mikä mies :D Ainaki täällä rannikko-Suomessa paikallinen netflix n' chill on päiväunet. Ei ole yksi eikä kaksi miestä jotka on kutsuneet viereensä "päiväunille". Merisäähän en ole vielä törmännyt =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväunet? Tällasta mä en ollut vielä kuullutkaan :D Ja hei täähän on tosi söpis, mutta sai niin paljon miinuspisteitä hitaasta kontaktoinnista, että en oikein tiedä mitä tekisin.

   Poista
  2. Juu, päiväunille. Ovat miehet vielä kokeneet tarpeellisiksi vääntää vielä rautalangasta että voi siinä sängyssä sitten muutakin tehdä... Voi jee, romanttista :)

   Kyl mää sinuna antaisin miehelle mahdollisuuden. Ainahan sieltä kahvikupposelta voi paeta jos toinen osoittautuu ihan kammottavaksi.

   Poista
 4. Ahahah, hyvä, että tulit heittämään kommenttia, koska voi ristus miten kauan olisin voinu hukata aikaa ennen sun blogiin törmäämistä.

  Kiertoilmauksia Netflix and chillille on kyllä tullu useampikin vastaan, mutta tää merisää and chill on kyllä omaa luokkaansa!

  Toistaseksi mun favorite on Karpo and chill. Joskin todettiin yhdessä miekkosen kanssa, että Karpolla on asiaa on kyllä 100 % seksintappaja, mutta samalla myös 100 % ehkäisykeino. Win-lose?

  VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!