lauantai 2. tammikuuta 2016

Teri Niitti ja tissit

Oi oi! Vuosi 2016 alkoi hienoissa merkeissä. Tuskin oli päivääkään kulunut,kun ensimmäinen somekohu syntyi. Tästä tulee vielä hyvä vuosi.

Kohu on siis lähtöisin muotimaailmasta. Stylisti Teri Niitin nitoja meni jumiin, kun Finnairin bisnesluokassa hänen vieressään istui nainen, joka oli yhdistänyt tissiinsä lapsen.

Tämä näky sai Terin muotisilmän vuotamaan verta. Teri on vastuullinen aikuinen. Hän kyllä tietää, että niitä töitä joissa on paljasta pintaa, ei ole suvaittavaa näyttää lapsille. Vähän hei säädyllisyyttä lentokoneessakin!Ja sieltä se sitten tuli. Teri ajatteli varmasti vain lapsen parasta. Teri kertoi koko maailmalle, että vauva yhdistettynä tissiin on sama asia kuin sukat sandaaleissa. Muotimoka!

Haluaisin nyt vain ystävällisesti muistuttaa Teriä, että muotimaailma on satua. Nimittäin oikeassa elämässä naiset eivät ole 180 senttisiä ja käytä koon 32-34 vaatteita. Täällä oikeassa elämässä tisseistä tulee maitoa, ei glitteriä. Täällä oikeassa elämässä tissit kuuluvat erityisesti vauvoille.Jään nyt innolla odottamaan, mitä seuraavaksi tapahtuu. Jos herralla on kriisiviestintä hallussa, niin anteeksipyyntöä kehiin. Tähän mennessä alkuperäinen postaus on vain kadonnut.

Toisaalta pelkkä anteeksipyyntö on nykyaikana vähän pliisu veto. "Sori siitä."

Ilmainen vinkkini kaikille imetysaktivisteille onkin, että älkää hyväksykö pelkkää anteeksipyyntöä. Ottakaa kohusta ilo irti ja edistäkää asiaanne.

Hyväksykää anteeksipyyntö vain siinä tapauksessa, että Teri tekee jotain anteeksipyyntönsä eteen. Pitäkää hänelle opetustuokio imetyksestä ja pyytäkää häntä vaikka lapsenvahdiksi yhdeksi päiväksi. (Tosin kuka haluaa jättää lapsensa Terin hoitoon?)

 Kuvatkaa koko setti ja laittakaa jakoon. Eiköhän Terin anteeksipyyntö kiinnosta myös iltapäivälehtiä.

EDIT: Kappas. Anteeksipyyntö oli jo tullut aamuyöstä 4.04. Hyvä hyvä.

1 kommentti:

  1. Taisi pyytää anteeksi vain salaa kuvaamista, ei huonoa asennettaan.

    VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!