maanantai 4. tammikuuta 2016

Tinderin käyttöohjeet - Osa 1

Huraa! On taas se aika vuodesta, kun yksinäiset sielut ovat päättäneet hankkia retkellensä vierustoverin. Uusia nettideittiprofiileja syntyy samassa tahtia kuin suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle.

Planeettojen asennon ja hyvän intialaisen ystäväni Anaajin pyynnöstä aloitinkin nyt kirjoittamaan ohjeita, kuinka selvitä Tinderistä hengissä. (Anaaj voi sitten lukea tämän Google Translaten kautta.)

Ennen kuin päästään asentamaan itse sovellusta, on hyvä käyttää pieni hetki henkiseen valmistautumiseen.

Esivalmistelut I - Tutustu itseesi
Mikä sinusta on mukavaa, hauskaa ja ihanaa? Tykkäätkö syödä lunta? Myös sitä keltaista? Rakastatko painella bussissa pysäytysnappulaa?

Fiilistele ihan rauhassa kaikkea, mistä pidät. Käy vaikka etsimässä sopiva läntti keltaista lunta ja makustele sitä. Ajele bussilla ympäri kaupunkia ja paina pysäytysnappia aina kun voit.

Pääasia on, että teet juuri sitä, mistä itse pidät. Koska näin saat käsityksen siitä, mitä tarjottavaa sinulla on tulevalle Tinder-deitillesi.

Minä esimerkiksi pidän roolileikeistä

Esivalmistelut II - Määrittele tavoitteesi
Kun oman napanöyhdän koostumus on käynyt selväksi, on aika siirtyä korviesi väliin. Miksi olet tekemässä jotakin niin järisyttävää kuin Tinderin asentaminen?

Tarvitsetko vanhemman tuleville lapsillesi? Oletko katkaisemassa kolmen vuoden selibaattiasi? Haluatko nopeasti jotakin uutta ajateltavaa, koska sait potkut ja eksäsi haukkuu sinua rusinaksi?

Tämä on erittäin tärkeä vaihe sujuvan kanssakäymisen takaamiseksi. Koska mikäänhän ei ole sen hauskempaa kuin kiihkeän yön jälkeen korvaan kuiskattu "Ollaanhan vain kavereita?" tai toisilla Tinder-treffeillä esitetty kuutamoserenadi ja kosinta. Etenkin jos toisen osapuolen käytös tuli täytenä yllätyksenä.

Kun sinulla on selvät sävelet siitä mitä haluat, niin sinun on helpompi sanoa ei epäsopiville vaihtoehdoille ja HELL YES! sopiville tyypeille.

Pidän myös silmäkarkista

Esivalmistelut III - Tee itsestäsi haluttava
Nyt kun tiedät, mitä tarjottavaa sinulla on ja mitä haet, niin ei muuta kuin vaihtokauppaa käymään.

Kaupankäynnissä kannattaa tehdä myytävä tuote (eli se mitä sinulla on tarjottavanasi) mahdollisimman mielenkiintoiseksi ja helposti lähestyttäväksi.

Esimerkiksi himosi keltaiseen lumeen voidaan markkinointihengessä kääntää rakkauteen pitkiin kävelyenkkeihin koirapuistojen lähettyvillä.

Bussinappulan rynkyttäminen kannattaa vaihtaa intohimoon matkailua, joukkoliikennettä tai teknisiä vempeleitä kohtaan.


Kun olet sisäistänyt nämä ohjeet, olet valmis päästämään Tinderin puhelimeesi.

Ja ällös huoli. Aion kyllä kertoa sinulle, mitä siihen profiiliin pitää laittaa, ketä kannattaa tykätä ja milloin sekä miten selvitä Tinder-treffeiltä voittajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!