keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Tinderin käyttöohjeet osa 3, profiiliteksti

Kun olet saanut kuvat paikalleen ja nätisti, voit vielä lisätä viimeisen silauksen Tinder-profiiliisi hyvällä esittelytekstillä. Vaihtoehtoisesti voit myös pilata profiilisi typerällä tai tylsällä tekstillä.

Täytyy kyllä sanoa, että harvemmin edes jaksan lukea miesten esittelytekstejä. Mielummin pelaan Kohtalonsormea ja näpyttelen tykkäämiseni pelkästään kuvien perusteella.

Välillä Kohtalosormen pelaaminen kyllä kaduttaa. Nimittäin jos muuten hyvän profiilin esittelytekstissä mainitaan kainalo!

En siis voi kuvitella mitään kamalampaa kuin kuin haiseva ja karvainen mieskainalo. Yleensä profiilissa puhutaan kainalon lisäksi siitä, kuinka sinne kainaloon kaivataan omaa murua tai kullannuppua.

Mielikuva minusta liiskattuna johonkin haisevaan ja karvaiseen kainaloon on karmiva.
Minun puolestani voitte tunkea kainaloihinne vaikka leivänmuruja. Minua sinne ette saa edes kultahipuilla!

Eli tästä viisastuneena profiili toimii ihan hyvin ilman esittelytekstiäkin.

Ymmärrykseni riittää kaikille muille karvoille paitsi kainalokarvoille. 
Pidän erityisesti koiran- ja kissankarvoista , jotka ovat vielä kiinni elävässä eläimessä. Kuva on pöllitty täältä

Resepti profiilitekstin luomiseen
Jos nyt kuitenkin haluat jotakin raapustella, niin tässä kaava kohtuulliseen profiilitekstiin. Kehittele siis jokaiseen. Kohtaa A, B ja C sinulle sopiva lause.

A Kerro joku tai pari epäolennaisen olennaista asiaa itsestäsi

B Kuvaile, mikä saa sinut villiintymään

C Kehota toimintaan. Heitä pientä vihjettä, millaista matchia kaipaat.

Perinteinen profiiliteksti
Perinteisesti profiiliteksti muodostuisi siis näin:

161 cm sairaanhoitaja Helsingistä(kohta A)
,joka tykkää lenkkeilystä ja joogasta. (Kohta B)
Laita viestiä, niin mennään vaikka kahville. (Kohta C)

MUTTA tämähän on vähän tylsää. Eikö vain? Tällaisia profiileja tulee vastaan 13 tusinassa?

Avautuminen kannattaa aina
Älä turhaan pidä profiilitekstiäsi liian yleisellä tasolla. Keskustelun aloittaminen helpottuu, kun olet heitellyt jo vähän vihjeitä, mistä kanssasi kannattaa keskustella ja millä mielellä olet liikenteessä:

Alle kouluikäisenä sain jalkapallosta päähän. (Kohta A) Olen kostanut tämän tapaturman potkimalla kaikkia kohdalleni osuneita palloja. (Kohta B) Etsin nyt kohtalotovereita. Laita viestiä, niin keksitään yhdessä, miten rangaistaan kaikkia tyhmiä palloja! (Kohta C)

Tai sitten näin:

Olen kolmen lapsen YH, jonka elämän valo syttyy, kun lapset ovat ensi viikonlopun mummolassa. (Kohta A) Viehätyn hierontaöljystä ja puhtaista lakanoista. (Kohta B) Laita viestiä, niin katsotaan vaihdanko petivaatteet sinua varten. (Kohta C)

Positiivisuus EI OLE perseestä
Välillä tulee vastaan profiilitekstejä, joissa on pitkä listaus siitä, mitä matchin ei tulisi olla. Lähes poikkeuksetta ne saavat niskavillat pystyyn.

Haloo?! Me ei olla vielä edes tavattu ja minulta tentataan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Muistanhan olla uskollinen? Enhän haise pahalle? Enhän vain tykkää sinihomejuustosta? Enhän pidä Aune-tätiä vaatekaapissani?

Sanomattakin selvää, että nämä onnettomat eivät pääse Tinder-arvonnassa kovinkaan pitkälle.


Tämän puskan tarkoitus on lähinnä keventää raskasta tekstiä. 


Loppukertaus vielä.  Jos päätät kirjoittaa profiilin, niin kirjoittele se omista lähtökohdistasi. Ole avoin ja positiivinen. Kirjoita omista hinguistasi ja haluistasi. Lopeta profiilitekstisi, pieneen vinkkiin siitä, mistä kanssasi kannattaa höpistä.

Helppo homma, eikö totta?

Jos kaipaat profiilitekstin kirjoitusapua, niin laita kommenttia. Kirjoittelen profiilit niin monelle kuin jaksan. Mutta vain yhden per pää. Valitus- tai palautusoikeutta ei ole :D

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Täällä oli tällanen viesti! Jos vielä tarvit profiiitekstin viilausta, niin tottahan toki. Laita viestiä dagen.efter.blogi geemailpiste com. Nii. Katotaan mitä tapahtuu. Pidätän oikeuden julkaista taideteoksen blogissani :D

    VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!