keskiviikko 27. elokuuta 2014

Se ruskettuu sittenkin

En ole mikän auringonottaja. Se on minusta kuolettavan tylsää hommaa. Varsinkin kun lopputulos ei juuri alkutilanteesta muutu. Nyt olen kuitenkin löytänyt itsestäni rusketusrajoja. Ja naapurikylästä ranskalaisen, joka haluaa rannalle.

Esitin eka ranskulle, että en voi mihinkään uimaan lähteä, kun ei ole uikkareita. Lähdin kuitenkin. Mustat alusvaatteet toimii ihan hyvin tiettyyn pisteeseen asti. Mutta kaipasin väriä. Itsessäni, kun sitä ei ole. Ja kahden päivän Dakarissa harhailun jälkeen, rannalle lähtevät minä, ransku ja koon XXXL-bikinit. 


Jatkossa lupaan raportoida erittäin tarkasti rusketusrajojeni siirtymiset.


Koska biksuissa ei ollut tarpeeksi bling blingiä, niin sitä haettiin sitten uudesta mekosta. Yksilö taisi kiilata heti lempparimekkojen pieneen, mutta hyväkäytöksiseen joukkoon. Muotikuvaajamme ei tosin onnistunut sen kummemin tallentamaan kasvojani saati sitten varpaitani. Mutta kai tästä kuvasta nyt idean saa.Tällaista meno tällä hetkellä. 

Tehdäänkö muuten kaikki maailman vaatteet Kiinassa? Koska täällä kaikki valmisvaatteet on poikkeuksetta kiinalaisia. Paria intialaista poikkeusta lukuunottamatta. Uusi mekkoni taitaa olla intialainen.3 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja kiva blogi! Olen iloinen, kun löysin kertomuksesi seikkailuista maailmalla. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitsa S ja tervetuloa uudelleen :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan rempseetä meininkiä!

    VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!