torstai 26. kesäkuuta 2014

Uusia vaatteita ja tauteja

Ryhdyin taas muotibloggariksi. Lähinnä sen takia, että Sairaan Ihana Sanni kertoi mun pitävän muoti -ja ruokablogia. Ruokapuoli on kohtuullisen hyvin edustettuna, mutta vaateasiat ovat jääneet vähemmälle. Näitä vaateasioita olisi takuulla enemmän, jos saisin kuviin vaihtopään. Kahdestakymmenestä kuvasta ehkä yhdessä muistutan vain etäisesti maanista sarjamurhaaja.

Mutta ennen kuin jätän teidät kahdestaan sarjamurhaaja-Saanan kanssa, halua kertoa uusimasta taudistani. Olen siis kokeillut jo kahden viikon ripulin ja kaikki ulos -oksutaudin. Nyt minulla on kaksi tulehtunutta hyttysenpuremaa.

Ette voi uskoa kuinka suureksi tulehtunut hyttysenpurema voikaan paisua. Siihen vielä sopiva määrä märkimistä ja purema alkaa muistuttaa naamiaisasuissa käytettyjä lateksihaavoja. Minulla näitä kivoja koloja on nilkassani kaksi. Ja ihan itseäni saan syyttää. Mitäs menin raapimaan...  En  laita kuvia, vaikka niitäkin olisi. Vai haluaako joku nähdä märkivän haavan?

Mutta takaisin sarjamurhaajaan. Kas tässä Goreen saarelta hankittu mekko. Huivilla päässä ei ole mitään uskonnollista tai seksuaalista merkitystä. En vain halua polttaa päänahkaani. Minulle riittää märkivä nilkka. Kalsarit jalassa mahdollisten Marilyn -hetkien varalta.


Meikkinä käytin aurinkorasvan ja hien sekoitusta. Mineraalit suoraan hiekkatieltä.

2 kommenttia:

  1. Oopa hei varovainen niiden puremien kanssa. Itse sain jänisruton noin, puremia tosin oli vähän enemmän kuin nilkassa kaksi. Tukiksi turvonneet jalat yhdistettynä niihin lateksihaavarupiin on tosi cool.

    VastaaPoista
  2. Jänisrutto. Sitähän en olekaan vielä kokeillut!

    Näitä samannäköisiä mätiä puremia näkyy täällä olevan lähes joka toisella vastaantulijalla. Oliskohan maaperässä joku bakreeri, joka niitä aiheuttaa... Paranevatkin pirulaiset tosi hitaasti. Ja nyt niitä on kolme!

    VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!