maanantai 1. joulukuuta 2014

Mitä mukaan vapaaehtoistyöhön Afrikkaan? Osa II - Lääkitys kuntoon

Malarialääkkeet
Lariamia saa Senegalissa halvemmalla kuin Malaronea. Mutta kuka hullu syö Lariamia? Hevosmiesten tietotoimiston mukaan USA:n armeijakaan ei käytä sitä, koska se aiheutti liikaa sekopäisyyttä. Voin myös itse allekirjoittaa Lariamin sekopäistävyyden.

Malaronea löytyy vähän huonosti Senegalissa, joten tee peliliike ja osta malarialääkkeet Suomessa. Malaronen halvempi sisarlääke on muuten Rumbabor. Osta sitä.

Vitamiinipillereitä
Luultavasti pelkkä mangonsyönti ei pidä sinua ravittuna. Ja riisi, kala ja ylikeitetty porkkanakin ovat ravintoarvoiltaan aika yksipuolisia.

Kropalle kannattaa hakea tehoja suoraan purkista. Itse olen kiskonut vaihtelevalla menestyksellä spiruliinaa - pillereinä, tällainen aneemikko kun olen.

Maitohappobakteerit
Jos joudut kiskomaan antibiootteja niin näitä on hyvä napsia lisäksi. Suoli sanoo kiitos.

Kuitulisä
Silloin kun et ole ripulissa olet luultavasti ummessa. Itse tilasin äidiltä paketin pellavansiemeniä. Toki helpommalla pääsee, jos ottaa paketin mukaan jo lähtiessä.

Basibact
Kun näyttää siltä, että hyttysenpurema alkaa tulehtua, niin Basibactia kehiin. Olen lähes varma, että Basibactin avulla olisin välttynyt erittäin ikävistä, tulehtuneista, puremista.

Onko jollakin muita kokemuksia tai suosituksia? Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lähtee pitkäksi aikaa teille tietämättömille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!