keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Täällä tuoksuu Senegal

Kuulkaas enää yksi yö Senegalissa hyttysverkon alla. Senegal-juttua varmasti riittää minulla vielä kotiinpaluunkin jälkeen. Kunnianhimoinen aatokseni on julkaista aamupalavideo. Yritin kuvata jo sitä tänään, mutta unohdin painaa rec-namiskaa.
Tämän päivän vietin Dakarissa harhaillen. Kävin sanomassa heipat toimistolla ja suuntasin kohti toria. Olin päättänyt hankkia vielä yhden miestenviekoitteluvempeleen. Tai yhden osan aviopuolisonvikittelyvempeleeseeni. Terkkuja vaan mielikuvitusmiehelleni! Olet pelastanut minut pulasta jo aika monesti.
Yllä oleva pönttö liittyy siis senegalilaisnaisten viettelijätär-menoihin olennaisesti. Siinä poltetaan tsurai-suitsuikkeita, joiden tarkoitus on nostattaa rakkautta.
Itse sain todistaa tätä rakkauden nostatusta, kun kollegani (ei se pornonkatsoja Fimelasta) saattoi minut hosteliini. Hostellin vessassa oli poltettu tsuraita lemujen karkoittamiseksi. Ilmeisesti kollega oli kuitenkin ehdollistunut siihen, että tsurain tuoksu tarkoittaa pimperoa.
Koska ainoa tuhero lähimailla olin minun hallussani, sain kuulla että kollegalla oli mennyt tsurait päähän. Hänen verensä oli pakkautumassa alakertaan ja minulle tehtiin erittäin suora ehdotus. Olin, että nyt ulos täältä. Onneksi kollega totteli.
Oho, aihe taisi karata. Mutta siis lemmennosatatuksen lisäksi tsuraita voi käyttää vessanraikastimena tai muuten vaan kivan tuoksun luojana huoneessa. Haju tai tuoksu ei ole ollenkaan yhtä pistävä kuin intialaisissa suitsuketikuissa.
Ja tältä nuo ihmeelliset hajuelementit näyttävät. Tuoksuja on MONIA erilaisia. Pussukan saa n. 500-1000 rahalla. Savipöntön halvimmillaan 500 rahalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!