keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tukkataika

Tiedättekö miltä näyttävät hiukset, joita ei ole pesty kolmeen viikkoon? Minäpäs tiedän. Kohta tiedätte tekin. Halusitte tai ette.

Tällaisella tukalla olen viilettänyt viimeiset kolme viikkoa. Tuuletus pelaa ja pää on siisti heti aamulla herätessä. Oikein näppärä kampaus tähän maailmankolkkaan.

 
 
Hauskuus loppui siihen, kun letit piti avata. Tiedättekö kuinka paljon karvoja ihmiseltä irtoaa kolmessa viikossa? Omien tutkimusteni mukaan noin koripallollinen. Koska irtohiukset olivat kulkeneet mukana leteissä, niin eilen minusta irtosi kolmen viikon haituvat. Ei muuta kuin haikeat hyvästit karvaisille kavereilleni. 
 
 
 
 
Ja tältä näytti pää ennen pesua. Pesutoimitus oli aikamoista hampaiden kiristelyä ja tukistamista. Vähän jäi mietittäväksi, että hyödyinkö loppujen lopuksi kolmen viikon huolettomuudesta juuri ollenkaan. 
 
 
Mutta loppupäätelmä: Pikkuletit on varmaankin mainio partioleirikampaus. Aioin kokeilla seuraavalla leirillä, joka on elokuussa.


3 kommenttia:

 1. ihanat krepit!

  mämmi

  VastaaPoista
 2. Kauniit palmikot sinulla olikin! Itse otin samantyyliset joskus Thaimaan matkalla, kyllä oli huoleton lomatukka :)

  VastaaPoista
 3. Mämmi: Kiitsa. Onnea kesti vain hetken.

  Matkatar: Juu huoelton tuo kyllä on. Oma esteettinen katselmukseni ei vaan ole tottunut noihin letteihin omassa päässän :D Toisekseen mua ahdistaa, että palaako päänahka noitten kanssa. Ratkaisin ongelman huivilla.

  VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!