tiistai 22. huhtikuuta 2014

Vapaaehtoistyöntekijän muistihäriöitä

Nyt olin kuulkaas sellaisissa senegalilaisissa kylätansseissa, että huh huh. Luulin meneväni partiotapahtumaan, mutta kyseessä oli kyllä kovemman luokan bileilta tai kyläiltama. Lähdin matkaan parin partiotypyn kanssa ja ette voi uskoa sitä puunaamisen ja puleeraamisen määrää, mikä iltaa edelsi. Tosin joukkion keski-ikä oli lähempänä viittätoista kuin kahtaviittä, joten saattoi johtua myös siitä.

Itse tanssipaikallahan ei ollut mitään alkoholitarjoilua, mutta jengi heilu varsin vauhdikkaasti ilman sitäkin. Mukaan lukien myös eräs vieraileva tähtönen. Samainen tähtönen laitettiin myös hinkuttamaan, anteeksi, tanssimaan jonkun tyypin kanssa. Sitä iloa kesti tasan siihen asti, kun herran kieli löytyi korvastani. Joku raja hei.

Tanssahtelin ilmeisesti parin muunkin tyypin, kuin tämän kieli korvassa -kaverin. Olivat kai ihan kivoja. Valojen puuttesta johtuen, en voi mitenkään nyt tietää, kuka olis se ärsyttävä heppu. Täällä kun pimeä on oikeasti ihan tosi pimeä. Täytyy joko tasaisesti dissailla kaikkia täällä tai sitten olla peruskiva kaikille. Tosin vähän ahdistaa, kun tuntuu, että se peruskivakin tulkitaan flirttailuksi. Plaah.

Byhyy. Piti laittaa kuva tähän bilemuodista. Unohdin johdon matkasta, joten kuvitelkaa tähön joku kiva kuva.

Edit. No nyt tässä olisi kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!