torstai 3. huhtikuuta 2014

Onnettomuuksia

Vietän siis aikaani Senegalissa erään ympäristöprojektin vapaaehtoisena. Viime päivät olen viettänyt busseissa, hevoskärryissä ja täyteen pakatuissa henkilöautoissa ja partiotyttöjen leirillä. Kuten arvata saattaa ilman kolhuja ei tästä ole selvitty puolin - eikä toisin. Tässä TOP3 kohtaamistani onnettomuuksista.

3. Sija
Tämä onnettomuus ei itseasiassa koske minua, vaan paikallisia miehiä. Koska onhan se tietysti aika suuri onnettomuus, että eivät saaneet minua toiseksi tai kolmanneksi vaimokseen.

2.sija
Otin ihan tosissani valokuvia paljon ja hienoja. Niin ja minulla oli myös kuva itsestäni ja valkoisista käsivarsistani, kun saavuin tänne. Painotan sanaa oli. Nimittäin eipä ole enää yhtään kuvaa. Kaik män, kun siirsin kuvia kamerasta tablettiin. Miten muka kuvat voi noin vaan kadota muistikortilta, jos tabletista painaa poista kaikki kuvat? Häh? Mihin voi lähettää asiakaspalautetta?

1. Sija
Ehdoton ykkössija menee kyllä tapauksella, joka sattui eräänä yönä eräällä erittäin pienellä ja hiljaisella hiekkatiellä. Köröttelin pollekyydillä majapaikkaani. Oli tähtitaivas ja kaikki kliseet, mitä tarvitaan. Sirkkojen siritystä ja hempeä tuuli. Niin ja siellä tähtitaivaalla suhahti tähdenlento! Ihan oikea tähdenlento! Ja minä hätäpäissäni sitten toivoin ensimmäisen asian, mikä mieleeni tuli. Mutta mitä?! Quelle dommage! Toiveeni oli vanhentunut. Yritin perua sen mahdollisimman pikaisesti ja esittää uuden toiveen. Mutta voiko niin edes tehdä? Torutuuko nyt ensimmäinen toiveeni? Vai jääkö kaikki toiveet toeutumatta, kun näin onnettomasti sähläsin tilaisuuteni?

Kuvia ei nyt ole. Kts. Kohta 2. Tähän voi kuvitella kuvan savannista ja hevoisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!