maanantai 5. toukokuuta 2014

Blogihaaste

Jee! Sain Iivikalta Dagen Efterin ensimmäisen blogihaasteen. Tottahan toki tällaiseen pitää vastata. Vaikka mun oikeasti pitäisi olla kirjoittamassa lehtijuttua ja päivittämässä ihan muita blogeja. Sovitaanko, että tämä on tällainen alkujumppa muille kirjoituksille?

1. Lempiväri sisustuksessaMun huoneen seinä näyttää tällä hetkellä tältä. Ikkuna on tuo reikä seinässä. Joskus tuosta ikkunasta lentää pari tipua sisälle. Silloin mä toivon, että ne ei ruikkisi graffiteja lattialle. Tai sängylle. Tästä kaikesta voisi kai sitten päätellä, että sisutaminen tuntuu nyt juuri kovin kaukaiselta.

Mutta Suomessa... viihdyn aika hyvin valkoisten kuutioiden sisällä. Sanon siis valkoinen, vaikka se ei jonkun mielestä väri olekaan.

2. Design-esine/-huonekalu, joka ei koskaan tule meille.
En oikeastaan ole koskaan ollut mikään Marimekon ystävä. Joten Unikko-verhot eivät ainakaan ole ostoslistallani. Tai yhtään mikään Unikko-aiheinen tekstiili tai tuhkakuppi.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssa.
Minulla on on/off suhde televisioon. Viime talven suosikkiharrastukseni oli katsoa keskiviikon dieettiohjelmia ja syödä lakua sohvalla. Nyt ei ole sohvaa. Eikä lakua. Ja TV:stäkin tulee vain senegalilaisia musiikkivideoita.

Mutta Daria on cool...4. Suosikki leivonnassa

Voiko tähän laittaa, että kardemumma, vanilja ja inkivääri? Kanelikin on ihan kivaa.


Kardemummaa muuten kannattaa pakata mukaan, jos on lähdössä muille maille kaukaisille. Sitä tuntuu olevan vaikea löytää jo ihan Euroopastakin.

5. Viisi suosikkiblogia ja haasteen antaminen heille
Tämä olikin kaikista vaikein kysymyksistä. Olen stalkannut blogia jos toistakin jälkiä jättämättä jo useammankin vuoden. Nyt pitäisi sitten tulla kaapista ja tunnustaa julkisesti rakkautensa. Huh huh. Ja sitten vielä viisi kertaa!

Haaste menee:
Nellalle ja villasukille Dakariin
Sannille, tötsyille ja sairaan ihanalle elämälle Veteliin
Helille ja norjalaiselle päiväkirjalle Akershusiin

No ei mennyt kuin kolmelle, kun meni hermo tähän nettiyhteyteen.

1 kommentti:

  1. Kaspas! Täytyy blogiryhdistäytyä ja hoitaa haaste :)

    VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!