keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Paljastuskirjoitus ja palkinto, osa I

Dagen Efter on saanut palkinnon! Huraa! Kuplajuomaa kaikille tarjolla nyt! Eli suoraan puhuva Sofia muisti blogiani Liebster Awardsilla. 

Mutta kaikessa kivassa on aina joku mutta. Minun pitäisi nyt jostain kekata muita blogeja, joille voisin Liebsterin jakaa. MUTTA Sofia oli ehtinyt lahjoa jo melkein kaikki samat, joille minäkin plakaatin olisin antanut. 

Eli jos sinulla on äärettömän hyvä, loistava ja mahtava blogi, jota ehdottomasti pitäisi lukea, niin vinkkaatkos siitä minulle. 

Joten jaan tämän palkintopostauksen kahteen osaan. Ekassa osassa vastailen Sofian kysymyksiin ja tokassa osassa ohjaan lukijat hyvien blogien pariin, keksin heille sopivat kysymykset. Sopisko tällanen? Olenko paha ihminen, jos näin teen? Onko tämä luvallista? Apua.


Ja sitten kysymyksiin:

Mistä sait idean blogiisi?
Dagen Efter taisi syntyä erään Senegalin retken kunniaksi. Jos tämä vaihe Dagiksen historiasta on pimennossa, niin suosittelen ehdottomasti aikamatkaa arkistoihin. 

Ihmissuhdesekoiluksi Dagis muuttui syystä että... Halusin tietää, että onko muilla yhtä paska säkä Tinderissä kuin minulla. Toistaiseksi näyttää siltä, että ei ole. 

Omat suosikkibloggaajasi?
Jotenkin blogien lukeminen on aika hiljaista, mutta Henriikka Rönkkösen jutut ovat hilpeitä. Ja tuleehan ne Suoraanpuhujankin tekstit aika usein tarkistettua. Ah ja Katja Kokko ja Kemikaalicocktail! Jälkimmäiset tekee niin ammattimaisesti, että unohtuu että ne on bloggareita.

Kerrotko deiteille blogistasi?
En kerro. Täällä on ehkä hieman liikaa informaatiota. Plus mua pidetään jo muutenkin tarpeeksi sekona ja hysteerisenä, että tieto varmaan lisäis tuskaa. (Omasta mielestäni olen kyllä ihan normaali.)

Monesko Tinder-deitti menossa?
Joko olen tosi epäaktiivinen tai sit mulla on vaan valikoiva muisti. En saa laskettua kuin ehkä kymmenkunta deittiä! Musta se on aika vähän.

Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
Ihmisen on hyvä uskoa elämässään johonkin. Jos se on rakkaus ensisilmäyksellä, niin ei se tyyppi ainakaan kovin paha voi olla. Mä en ole pahis. 

Entä millään muulla silmäyksellä?
Jos asia ei tule kerralla selväksi, niin sitä on ihan turha yrittää rautalangasta vääntää. 

Onko deittailu parantanut tai huonontanut käsitystäsi suomalaisista miehistä?
Parantanut siinä suhteessa, että nyt tiedän vapaita miehiä olevan olemassa.

Kerro hyvä Tinder-stoori viidellä lauseella
Tyhmyyksissäni tykkäsin uudestaan jo kertaalleen kadonneesta Tinder-matchistä. Mies ehdotti, että voisi antaa minulle "kyytiä". Olin, että kuulostaa tosi kylmältä kyydiltä. Mies tarkensi, että kyyti olisi pikemminkin kuumaa. Kun totesin, että en nyt lämpene ehdotukselle, mies sanoi, että vaikutin ensitapaamisellamme paljon mukavemmalta, mitä olinkaan. 

Suosikkitreffipaikka?
Kaikki muu käy, kunhan ei elokuviin. 

Keksi lause, joka olisi täysi turn off ekoilla treffeillä
Kyllähän ne melkosia turn offeja on, jos sieltä tulee jotain turhaa kommenttia ulkonäöstäni tai olemuksestani. 

Että jos mies kertoo epäsuoraan pitävänsä naisista, jotka käyttää korkokenkiä ja itsellä on tennarit jalassa. Niin aika nopeesti sitä laittaa sitten tennaria toisen eteen. 

Yksi eppiinen turn off -lause oli, että "En minä ritiovaunulla mihinkään mene. Julkinen liikennen on köyhille!" Tätä en muuten edes keksinyt ite.

Seuraavat treffit?
Odotan jos toi Herra Viirivehka tekis eka aloitteen.

3 kommenttia:

  1. Hyvät vastaukset! Pakko kommentoida samalla myös tuota aiempaa postausta, että hyviä pointteja siinäkin. Liian usein tulee mietittyä sitä, että viitsiikö tai uskaltaako. Välillä on tullut tehtyä todella random asioita todella random ihmisten kanssa, mutta sillä lailla sitä tutustuu. Ja tuo sano aina kyllä on ehdottoman hyvä asenne! Mitä tulee Turkuun, jaan saman kokemuksen. Kerran yritin tutustua turkulaisiin, mutta tulin samaan lopputulokseen.

    Ja mitä tulee tinder-deittien määrään, mikä yllätys! Olen itsekin huomannut, että blogi saa aikaan kamalan suuria numeerisia odotuksia, mutta en kyllä itsekään pääse deittimäärissä millekään tindermeister-tasolle :D

    VastaaPoista
  2. Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa,

    VastaaPoista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!