perjantai 8. tammikuuta 2016

Tinderin käyttöohjeet - osa 2, kuvat

Olet nyt siis selvittänyt itsellesi, miksi olet Tinderissä ja mitä sinulla on annettavaa.

Tiedät myös, mitä aiot Tinder-parillasi tehdä, jos oikein hyvin käy. Haaveilet jo nyt sunnuntaiaamuisesta linnunlaulukaraokesta höyhenpeittoon kääriytyneenä. Tai sitten jostakin muusta eläinmaailman ilmiöstä.



Hyvä. Nyt on aika käydä tositoimiin.

Ensivaikutelma luodaan Tinderissä kuvilla. Kannattaa uhrata pari ajatusta sille, millaista viestiä kuvillaan antaa ja minkälaisiin tyyppeihin viestisi uppoaa.

Tämän listan avulla voit tarkistaa, puuttuuko profiilistasi jotakin oleellista.

Olethan ensimmäisessä kuvassa ihan itse ja yksin?
Ensimmäiseen profiilikuvaan kannattaa laittaa ihan se oma, soma, rakas naama. Viimeistään treffeillä paljastut oikeaksi ihmiseksi, vaikka profiilikuvassasi olisit ollut talitintti tai riikinkukko.

Eläinkuvat ovat ok, jos olet etsimässä lemmikillesi kumppania.

Vaikka sinulla olisi kuinka ihania ja hyvännäköisiä kavereita, anna heidän tehdä oma profiilinsa. Tinderissä kaksi yhdellä klikkauksella -tarjoukset toimivat vain harvoille ja kokeilunhaluisimmille.

Näytätkö helposti lähestyttävältä?
Hymyile niin maan perkeleesti, että hampaat näkyvät. Kun vilautat hampaitasi, katsoja näkee heti kerralla, ettet ole vampiiri. Samalla hän voi tehdä päätelmiä terveydentilastasi, iästäsi ja ruokavaliostasi.

Onhan profiilissasi useampia kuvia?
Tinderissä pelottavinta on, jos treffeille ilmestyy söpön fitnesstypyn sijasta karvainen vankilakundi, eli Tinder -yllätys.

Lisää profiilikuvasi seuraksi muitakin kuvia. Tadaa! Vaikutelma siitä että olet lihaa ja verta reaalimaailmassa on vahvistunut.

Näkyyhän naamasi kokonaan?
Älä peitä kasvojasi aurinkolasien, burkhan tai kommandopipon alle. Tinder-yllätykset eivät yleensä ole positiivisia.

Löytyykö profiilistasi kokovartalokuva?
Jos ura Tinder-yllätyksenä ei kiinnosta, suosittelen kokovartalokuvan lisäämistä.

Kertovathan kuvasi jotakin?
Viisi selfietä profiilissasi kertoo, että pidät itsestäsi ja itsesi kuvaamisesta. Se on hyvä asia.

Profiiliin kannattaa kuitenkin ujuttaa myös kuvia, jotka kertovat siitä, mistä pidät. Näin helpotat keskustelun avaamista ja saat tykkäyksiä tyypeiltä, joita kiinnostaa samat asiat kuin sinuakin.

Esimerkki hyvästä valokuvien käytöstä on joulupukeilta, jotka jouluna antoivat enemmän lahjoja kuin piiskaa. Nyt Tinder ratkeilee liitoksistaan kun nämä jouluna liian vähän piiskaa käyttäneet pukit hakevat kohteita joulunajan turhautumiselleen.

Ja millaisilla kuvilla? No risuillapa hyvinkin.

Mutta en voi kuin kehua joulupukkeja! He ovat tunnistaneet hyvin sen, mitä haluavat. Asia ilmaistaan kuvissa suoraan ja kiertelemättä. Tee sinäkin siis niin.


Itkiessä ja hymyillessä ihmisapina ilmaisee alistumista. Ilmeet ovat hyvin samankaltaiset. Suupielet vain osoittavat eri suuntiin. Molemmissa tuntemuksissa tyypillistä käytöstä on esitellä hammasrivistöä. Tällä eleellä apinanpoikanen osoittaa, ettei ole vaarallinen, eikä hänellä ole hampaankoloissa mitään mahdollista Tinder-matchia vastaan. 


Koko homma vielä lyhyesti: Tarkista, että profiilikuvassasi olet sinä ihan itse. Hymyile. Laita useampia kuvia. Älä ole Tinder-yllätys vaan paljasta kuvissa rehellisesti kaikki, minkä kehtaat. Lisäksi helpotat jatkotapahtumia, jos olet ujuttanut profiiliisi pieniä täkyjä siitä, mistä kanssasi voi puhua.

Seuraavalla kerralla perehdytäänkin esittelytekstiin. Pitääkö sellainen olla ja jos, niin miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!