perjantai 24. helmikuuta 2017

Tinderin kimppakiva-kokemus

Hahaa. Luulitte varmasti, että kesähäät tulossa. Tai että vähintään pulla uunissa, kun Dagen Efter tyystin sammui viime vuoden puolella. Luulittepas väärin.

Elämääni asteli Marie Kondo. Tuo pieni japanilaisnainen vei ensin reikäiset alushousuni ja sen jälkeen hän viikkasi pikkupöksyni siistiin riviin. Ei tässä kuulkaa ehdi mitään Tinderiä käyttää, kun täytyy pitää tavara kunnossa.

No sen verran tuli käytettyä Tinderiä viime lokakuussa (vai marraskuussa?), että testasin kaverini kanssa deittisovelluksen yhteiskäyttömahdollisuudet. Siis sitä, että voi lähteä kaverin kanssa Tinder-treffeille ja matchiksi tulee jokin toinen kaveriporukka.

MIKÄ MAATA MULLISTAVA KEKSINTÖ!

Eräänä syksyisen kosteana iltana minä ja kaverini Suski (nimi vähän muutettu) istuimme iltaa ja riitelimme keskustelimme siitä minkälaisen Tinderistä löytyneen poikaporukan kanssa lähtisimme ulos. Ennen kuin keskusteluun oltiin päästy, olimme löytäneet toisemme Tinderistä ja ilmoittaneet meitä vilkuileville urhoille, että surffaamaan olisi tarkoitus mennä.

(Alunperin olemme tavanneet Suskin kanssa paljon hämärämmissä piireissä kuin Tinderissä. Mutta sinä iltana meidän piti löytää toisemme vielä uudestaan parinmuodostuspalvelusta, että meistä voitiin luoda sovellukseen kaveriporukka.)

Kenen kaa mennää?
Yhteiseen sopimukseen miellyttävistä miesjoukoista oli kohtalaisen helppo päästä. Kun olimme hylänneet kaikki golffarit, juopot, liian hyvännäköiset, joulutontut tai muuten vain lahjattomat, jäi meille halukkaiksi seuralaisiksi muutama kohtuullinen kaveriporukka.Jäljelle jäänet kävivät toisistaan tietämättä nopeuskilpailua. Päätimme lähteä niiden mukaan, jotka ensimmäisenä saisivat itsensä liikenteeseen. Niinpä askeleemme suuntasivat kohti biljardikeppien kalsketta, jossa meitä odottaisi kaksi uljasta prinssiä valmiina taisteluun ihanista prinsessankaltaisista tuotteista.


Käytännön toteutus
Paitsi että. Paikalle oli päässyt vain yksi uljas ritari, joka toi minulle epäilyttävästi lemahduksen menneestä ajasta. Mieheke oli lähes klooni entisestä rakastetustani. Pieni, tumma ja karvainen. Ääneltään vaimea, mutta kykenevä murisemaan niin biljardipalloille kuin kepeillekin. Luultavasti tässä vaiheessa annoin jo luovutusvoiton muille naisille. "Pitäkää hyvänänne. Nämä tällaiset oppivat ehkä istumaan, mutta vain ja ainoastaan, jos HE halauavat."

Muille naisille siksi, että paikalle oli minun ja Suskin lisäksi lehahtanut vielä yksi kaverini kimppa-Tinderin kiihottamana.

Kyllästyin palloihin, pusseihin ja tikkuihin aika nopeasti ja keskityin nesteytykseen. Mies oli autolla liikenteessä, joten hän otti rauhallisesti. Niin rauhallisesti kuin kolmen kolmekymppisen naisen kanssa voi ottaa. Loppujen lopuksi päätin, että en jaksa enää keppejä ja käsitöitä vaan halusin tekemistä myös jaloilleni. Tanssilattia kutsu kaikui vastustamattomana korvissani.

Mies lähti yllättävän innoissaan vielä jatkamaan. Virhe häneltä tapahtui vasta siinä vaiheessa, kun hän pyysi minua tverkkaamaan. Heiluteltuani ahteriani kaikissa ilmansuunnissa, oli lopputuloksena syytös seksuaalisesta ahdistelusta. Mies syytti minua.Ahdistelusyytöksistä huolimatta mies ajoi minut ja Suskin vielä koteihimme. Oma kotimatkani oli autolta kotiin noin 300 metriä. Helsingin yö on kiero ja liukas, joten käytin mahdollisuuteni hyväksi. Suskille oli yön lopuksi ehdotettu vielä lautapeli-iltaa.

Lopputulema

- Tinderin kimppakiva-osio on itseasiassa mukava ja rento tapa tavata uusia tyyppejä. Suosittelen.

- Miehellehän tämä oli oikein miellyttävä tapa tavata naisia. Yhdellä kertaa kolme naista, joita ei tarvitse jakaa kaverin kanssa, varsinkin jos alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen jättää kaverin muille maille.

- Lautapeli-iltaa ei koskaan järjestetty
- Kolmas kaverini sai miehekkeestä LinkedIn-kontaktin
- Kaksi viikkoa kimppailun jälkeen Suskilla oli poikakaveri 
-Jatkossa tverkkaan vain ja ainoastaan siskoni aviopuolisolle. Näistä tempauksista saa syytöksien sijaan uusia housuja.
1 kommentti:

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!