torstai 21. huhtikuuta 2016

Arkeologiaa ja ihonpalasia

Lapsuuteni unelma-ammatti oli arkeologi. Kuvittelin itseni rapsuttelemassa hiekkakerroksia tuhansia vuosia vanhojen pyramidien päältä. Se olisi ollut hienoa se.

Arkeologia minua ei nyt syystä tai toisesta koskaan tullutkaan. Oikeastaan se ei edes haittaa, nimittäin kuorintasukkien avulla pääsin toteuttamaan sisäistä kaivelijaani ihan oman kotini suojissa! Ei tarvitse edes lähteä mihinkään vieraaseen maahan saamaan ruokamyrkytyksiä.

Homma toimii siis yksinkertaisesti sitten, että sukat jalkaan noin 90 minuutiksi. Sitten odotellaan pari-kolme- neljä - päivää. Ja ohhoh! Jalkapohjien iho kuorituu kokonaan. Ei varmaankaan saisi nyppiä, mutta minä vähän kyllä nypin. Parhaimmillani sain jalkapöydästä irti 7cm x 3cm palasen. 

Kuvassa suurin saavutukseni tältä vuodelta

Ei kannata muuten mennä ekoina päivinä jalkapohjan irrotessa mennä tanssitunneille, jossa tanssitaan avojaloin. On oikein hauskaa huomata, että tunnin loppuessa jalkapohjaasi löytyy salin lattiasta enemmän kuin olisi tarve.


Valitettavasti kuoriutumisvaihe ei kestä ikuisesti. Kun jalkapohjien irtoaminen loppuu, löysin omissa arkeologisissa kaivauksissani erinomaisessa kunnossa olevat jalkapohjat. Pienet kantapään halkeamanalutkin olivat vain muisto vain. 

3 kommenttia:

  1. aaaahhh tuota ihoa kun pääsisi repimään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kauan kun et kuitenkaan halua nuolla mun jalkapohjia, mulla ei ole syytä huoleen. Eihän?

      Poista

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!