tiistai 1. maaliskuuta 2016

Näin löydät fiksun miehen

Netteideiteille (tai minun tapauksessa Tinder-deiteille) lähtiessä sitä toivoo, että seuralaisella olisi edes jonkintasoinen yleissivistys. Yleensä esivalinta on tehty jo kirjoitustyylin mukaan. Yhdys sana osaamisen perusteella toivon, että ostoskoriini valikoituisi henkilöitä, joilla on jonkinlainen yleissivistys.

Olen kuitenkin huomannut, että yhdyssanojen osaaminen ei juuri kerro älykkyydestä. Se kertoo lähinnä siitä, että.. no .. että osaa yhdyssanat.
Älykästä miestä etsiessä luulin joskus, että koulutus se viisaaksi tekee. Valitettavan usein koulunpenkin kuluttaminen tekee myös ylimieliseksi. Mikään ei ole sen hauskempaa kuin kökkiä deiteillä henkilön kanssa, joka ilmoittaa olevansa älyllisesti kehittyneempi kuin puolet väestöstä.

Yleensä tässä kohtaa vahvistan henkilön suuruskuvitelmia näyttämällä idioottipuolen itsestäni. Maukas pieruvitsikin toimii hyvin. Kerran esittelin märkäpaisetta kyynärvarressani.Tilanteen ei kuitenkaan tarvitse eskaloitua pieruvitsitasolle. Olen nimittäin kehitellyt uuden tavan löytää fiksun deitin.

Internetin ihmeellinen maailma kertoo esimerkiksi että karvaiset, suklaasta ja klassisesta musiikista pitävät miehet ovat älykkäitä. Eli minun on naamioitava fiksun miehen etsiminen karvaisen, suklaata syövän ja klassista kuuntelevan miehen metsästykseksi.

Ainoa vaan, että en ole partanaisia.

Ehkä voisin kokeilla sitten hoikkaa ateistia, joka viihtyy värikkäissä sukissa. Tai vaikka mielentervysongelmista kärsivää alkoholistia, jolla on kissa! Tunnetteko ketään sopivaa?

Tässä vielä ominaisuudet, jotka korreloivat älykkyyden kanssa. Mikä on sinun suosikkikombosi?

Ateismi
Värikkäisiin sukkiin pukeutuminen
Alkoholismi
Hoikkuus
Suklaan syöminen
Klassisen musiikin kuuntelu
Karvaisuus (miehissä)
Kissa- eikä koiraihmisyys
Bipo, depis, tai muuten vain skitso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!