tiistai 23. syyskuuta 2014

Hirmuhyönteisten hyökkäys

Koin viime viikonloppuna aikamoisia kauhunhetkiä. Olin suihkussa. Seuranani oli ensin yksi tällainen ötökkä:


Luonnonystävänä nirhin kysesen otuksen, ties mitä traumoja se oli ehtinyt saada nähdessään alastoman kehoni.

Ilmeisesti sana kuitenkin kiiri hyönteisten parissa. Kohta seuranani oli taas pari uutta kaveria. Pahaksi onnekseni minulla oli hiustenpesuprojekti kesken, enkä voinut vain luikkia äkkiä pakoon. Tarjosin välillä shampoota ja hoitoainetta siivekkäille "ystävilleni". Elettäni ei liiemmin arvostettu, kun suurin osa öttiäisistä päätti jättää siipensä siihen paikkaan.

Noh sitten kun olin vihdoin saanut hiukset pestyä, olikin aika siirtyä pois suihkusta. Niin voi HÄÄÄRREGYYD! Sinne tänne sinkoilevia öttiäisiä oli joka puolella. Siis oikeasti ilma oli niistä sakeana. En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Ja minkä osan itsestäni suojelisin pikkuisella matkapyhkeelläni!? Öttiäisillä kun oli aika ikävä tapa jäädä siivistään jumiin kaikkeen kosteaan...


Vedin nopeasti jotakin päälleni. Sammutin valot ja aloin huitoa ilmaa luudalla. Sitten tulikin vahtimestari paikalle ja saatteli minut turvallisesti pihamaalle. Ötökkävapaalle alueelle. Kahden tunnin päästä ötököistä oli jäljellä vain ruumiit.

3 kommenttia:

Puhunko ihan puuta heinää vai totisinta totta? Kommentoi!